Moderne arkitektvisioner med
referencer til fortiden

Fløjhusene II ligger op ad Tingbjergs hovedgade ”Ruten” og består af tre boligstænger anlagt omkring en hævet gårdhave placeret ovenpå det overdækkede p-område.

Byggeriet opføres i fem etager i gule tegl og er en nyfortolkning af Steen Ejlers Rasmussens arkitektur med de lave sadeltage, en flot indramning af vinduer og opdeling af facaderne i præcise felter. Boligerne lægger sig op ad og ind i områdets øvrige bevaringsværdige arkitektur, men fremstår helt moderne i sit formsprog. Et nik til fortiden med blik på nutidens behov.

Bag arkitekturen står arkitektfirmaet ERIK arkitekter, en velrennomeret og veletableret tegnestue, der især har et stærkt fokus på at skabe tidløse og holdbare arkitektoniske løsninger.

Som bygherre på projektet står Innovater Melius, der med afsæt i privat/alment samarbejde fokuserer på at skabe forbedringer og dermed værdi for eksisterende boligområder.

Gør ophold i det dejlige uderum

I Fløjhusene II er der gjort plads til leg og samvær i den hævede gårdhave, der byder på græsarealer og legeområder for de mindste med bl.a. legehus samt panna baner for de lidt større. Derudover vil der være fællesområder med borde og bænke samt hyggelige kroge, hvor folk kan mødes for at koble af, deltage i sociale aktiviteter og spise god mad sammen.

Der er åbne grønne områder både i gårdrummene ved Fløjhusene I og i den hævede gårdhave. Stedsegrønne klatreplanter, stauder, fuglekirsebær og spændende græsser er blot et udvalg af den beplantning, du kan finde i Fløjhusene.

Vil du høre mere om de nye lejeboliger?

Kontakt os på hello@letsstay.dk eller 53 83 70 90

Book en fremvisning

Kun få boliger tilbage!
Book en personlig fremvisning hos mægler.