Lejeboliger i høj kvalitet – Til enlige,
par eller børnefamilier 

Fløjhusenes familievenlige lejeboliger består af 126 et-plans lejligheder med 2-5 værelser, hvor der er anvendt kvalitetsmaterialer fra ende til anden. Lejlighederne veksler i størrelse fra 63-142 m2, hvor alle har egen altan eller terrasse. Herude kan du læne dig tilbage med fødderne plantet på de lækre rødbrune trægulve, der er yderst slidstærke, og nyde udsigten til det grønne gårdrum.

Inde i lejlighederne er der flotte egetræsgulve og råhvidmalede vægge, der spejler solens stråler, og giver et dejligt lysindfald i hele boligen. De indbyggede garderobeskabe har hylder og garderobestang, så du hurtigt kan komme på plads. Når tøjet skal til vask, kan du let give det en tur i din egen vaskemaskine og tørretumbler på det rummelige badeværelse.

Bor du i en af stuelejlighederne, kan du åbne dørene ud til din egen private terrasse med adgang til det hyggelige gårdmiljø. Fra 1. sal og op får du glæde af en skøn altan med god plads og udsigt.

I Fløjhusene får du:
  • Flotte egetræsgulve
  • Medfølgende skabsløsninger
  • Køkken fra HTH
  • Vaskemaskine og tørretumbler
  • Væghængt toilet med trykknapper
  • Armaturer fra Grohe EcoSmart
  • Hårde hvidevarer fra Siemens
  • Altan eller terrasse med rødbrune trægulve
  • Elevator i alle opgange
  • Adgang til grønt gårdrum med legeplads og fælleslokale

Moderne køkkendrømme til
madpakker og gourmetmiddage

I de nybyggede lejeboliger er der valgt en lys og moderne køkkenløsning i høj kvalitet fra HTH.
Køkkenelementerne er den grebsfrie model Urban, i et lækkert nordisk design, som passer flot ind i det åbne køkken-alrum. Elementerne har modtaget Indeklimamærket, der stiller krav til en sund luftkvalitet i brugsfasen. Alle skuffer er med fuldt udtræk, og låger og skuffer har soft close. Der er LED spots under overskabene og i udtræksemhætten.

I køkkenet får du derudover indbygningsovn, kogesektion, opvaskemaskine og køle-/fryseskab fra Siemens. Designet og køkkenets planløsning er nøje udvalgt til at give de bedste betingelser for Fløjhusenes beboere og skabe rammerne for et praktisk hverdagsliv. Du får rig mulighed for at udfolde dine gastronomiske evner og kokkerere til dig selv, familie og venner.

Et stilrent og
miljøvenligt badeværelse

Sig farvel til kolde badeværelsesgulve. Alle badeværelser i Fløjhusene har gulvvarme, der gør det dejligt og behageligt at betræde med bare tæer. Stilen i badeværelserne er klassisk med et simpelt design i antracitgrå klinker, som gør det let for dig at give badeværelset et personligt præg, der afspejler resten af din indretning.

Brusearmaturerne fra Grohe kommer med den miljøvenlige EcoSmart-teknologi, som bruger op til 60% mindre vand. Det væghængte toilet fra Gustafsberg har soft close og er installeret med trykknapper i væggen.
På badeværelset findes også vaskemaskine og tørretumbler.

Ja tak! Skriv mig op til etape 2

Tilmeld dig her, og kom først i køen når vi har mere information om etape 2 i Fløjhusene.