Kvalitetsboliger med
plads til hele familien

Fløjhusene II’s familievenlige lejeboliger består af 83 delevenlige et-plans lejligheder med 4-6 værelser, hvor der er anvendt kvalitetsmaterialer fra ende til anden. Lejlighederne veksler i størrelse fra 67-144 m2, hvor alle har egen altan, tagterrasse eller terrasse i varierende størrelser.

Bor du i en af 1. sals lejlighederne, har du privat terrasse med direkte adgang til den hyggelige, hævede gårdhave. Bor du på 2. sal og op får du glæde af en eller to skønne altaner med god plads og udsigt.

Inde i lejlighederne er der flotte egetræsgulve og hvidmalede vægge, der spejler solens stråler og giver et dejligt lysindfald i hele boligen. De indbyggede garderobeskabe har hylder og garderobestang, så du hurtigt kan komme på plads. Når tøjet skal til vask, er din bolig udstyret med enten vaskemaskine/tørretumbler eller en kombimaskine.

Unikke og charmerende tagboliger

Fløjhusene II byder på indbydende og unikke tagboliger, hvor skråvæggene tilføjer en helt særlig charme og hygge til boligen. Ovenlysvinduerne sikrer et fantastisk naturligt lys i hele boligen. 

Tagboligerne i Fløjhusene II er perfekt til dig og jer, der ønsker en unik og charmerende bolig, der er nem at indrette både praktisk og stilfuldt. 

Enkelte tagboliger er udstyret med egen tagterrasse, hvor du kan skabe dit eget lille grønne hjørne med planter og urter.

Udfold dig i
det indbydende køkken

Køkkenelementerne fra HTH er enten model Tendens (hvid) eller Base (grå). Elementerne har modtaget Indeklimamærket, der stiller krav til en sund luftkvalitet i brugsfasen. Alle skuffer er med fuldt udtræk, og låger og skuffer har soft close. Der er LED spots under overskabene og i udtræksemhætten.

Køkkenet indeholder ovn, kogesektion, opvaskemaskine og køle-/fryseskab fra Siemens – alt er klar til, at du kan udfolde dig og kokkerere til dig selv, familie og venner.

Du kan bl.a. se frem til:

  • Flotte egetræsgulve
  • Køkken fra HTH
  • Vaskemaskine, tørretumbler eller kombimaskine
  • Væghængt toilet med trykknapper
  • Armaturer fra Børma
  • Hårde hvidevarer fra Siemens eller Bosch
  • Skøn altan, tagterrasse eller terrasse i varierende størrelser
  • Elevator i alle opgange
  • Gulvvarme
  • Indbyggede skabe med click push beslag fra HTH

Et stilrent og
miljøvenligt badeværelse

Farvel til kolde badeværelsesgulve. Alle badeværelser i Fløjhusene har gulvvarme, der gør det dejligt og behageligt at betræde med bare tæer. Stilen i badeværelserne er klassisk med et simpelt design med antracitgrå klinker, som gør det let for dig at give badeværelset et personligt præg, der afspejler resten af din indretning.

Armaturer i køkken og bad er fra Børma og er udstyret med temperaturbegrænser og vandsparefunktion. 

Det væghængte toilet fra Laufen er med soft close og trykknapper på væg.

Vil du høre mere om de nye lejeboliger?

Kontakt os på hello@letsstay.dk eller 53 83 70 90

Book en fremvisning

Kun få boliger tilbage!
Book en personlig fremvisning hos mægler.