Bliv en del af en spændende byudvikling

Tingbjerg er i gang med en gennemgribende byudvikling, hvor fokus er at skabe et naturskønt område med blandede boliger og familier. Området kommer til at bære præg af arkitekttoniske og bymæssige kvaliteter, og har 5 overordnede spor:

  • Bedre forbindelser til naturen og byen
  • Nye private boliger mellem husene
  • Udvikling af uderum
  • Udvikling af Ruten
  • Nytænkning af de kommunale intuitioner


Byen er allerede på en spændende rejse og Fløjhusene ligger i et yderst attraktivt og børnevenligt område med gode transportmuligheder.

Efter 10 min. i bil kan du stå midt på Rådhuspladsen. Og efter en kort cykeltur på kun 3 min. står du midt i den fredelige natur ved Utterslev Mose, og glemmer nærmest at byen er så nær ved.
I Fløjhusene får du den ideelle kombination af natur- og byliv på én og samme gang.

En bydel for vandhunde
og aktive ildsjæle

Tingbjerg Svømmehal
Er du til maveplaskere, motionscrawl eller babysvømning? Så er Tingbjerg Svømmehal stedet for dig. Svømmehallen er blevet et naturligt samlingspunkt både for unge og voksne, og med et bassin på 25 meter med 5 baner og 1 meter vippe er der rig mulighed for slippe din indre vandhund løs.

Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus
Oplevelser er der masser af i Tingbjerg. Især i bibliotek- og kulturhuset, som er direkte forbundet med Tingbjerg Skole. Huset er blevet et kulturelt mødested, hvor der er et folke- og skolebibliotek, et kulturhus, mødelokaler, en café samt en koncert- og teatersal. Alt samlet under et tag. Hold øje med arrangementskalenderen for alle de nye, spændende tiltag og events.

Tingbjerg Skole
Når du træder ind på Tingbjerg Skole, bliver du som det første mødt af skolens motto: ”Forskellige Sammen”. For skoleleder Marco Damgaard har det været vigtigt at skabe en god traditionel folkeskole med klassiske værdier som demokratisk dannelse og et højt fagligt niveau. Marco Damgaard har de seneste år stået i spidsen for en positiv udvikling, der kan mærkes i hverdagen. En vigtig faktor har været den trygge dialog, det positive samarbejde med forældrene og den røde tråd mellem skole- og fritidsliv.

“Der er en rød tråd mellem børnenes skoleliv og deres fritidsliv. De voksne, man møder i skolen, møder man igen i fritiden, og det er både i fritidshjem og ungdomsklub” – Marco Damgaard


Tingbjerg Idrætspark
Visionen for Tingbjerg Idrætspark har været at skabe fællesskaber på tværs af aktiviteter, generationer og sociale baggrunde. For udviklerne bag projektet har det betydet meget at give børn og unge en tidlig introduktion til et aktivt fritidsliv og derved også et tilknytningsforhold til lokalsamfundet.
Idrætsparken byder på mange forskellige sportsgrene, men især fodbold er yderst populært. Faktisk er det her, at Hvepsene fra Brønshøj Boldklub har hjemmebane.

Ud under åben himmel

Vestvolden
Vestvolden er en del af Københavns Befæstning, der blev opført fra 1888-1892. Den fredede vold strækker sig 14 km. igennem flere af Københavns forstæder. Mange af de imponerende bygningsværker er bevaret, så der er rig mulighed for at gå på historisk opdagelse i anlægget. Du vil opleve en frodig natur og et stort rekreativt område med en masse spændende naturoplevelser for hele familien.

Utterslev Mose
Trænger benene til at blive strækket, har du en tur på ca. 7 km lige om hjørnet fra Fløjhusene. Utterslev Mose byder nemlig på fine stier, god natur og masser af plads til både gå-, løbe- og cykelture. Derudover rummer Mosen også et fantastisk dyreliv, hvor især et rigt fugleliv kendetegner området. Der er endda opsat et fugletårn helt ude til søbredden, der med sin højde på 4,8 meter giver et frit udsyn over området og Mosens tre søer.

Bondegården
Mød Pelle hængebugsvin, hunden Luna og mange flere af dyrene på Bondegården ved Tingbjerg Heldagsskole. Som noget helt unikt får alle bydelens børn et gratis fritidstilbud, hvor de efter skole kan komme helt tæt på gårdens dyr. Her lærer børnene først at muge, fodre, lufte og til sidst at klappe og kæle dyrene. For på Bondegården handler det i ligeså høj grad om at give omsorg og at tage fælles ansvar. Det er på mange måder en lege- og læreplads, hvor både sociale og menneskelige egenskaber styrkes.

Ja tak! Skriv mig op til etape 2

Tilmeld dig her, og kom først i køen når vi har mere information om etape 2 i Fløjhusene.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LokalBolig Brønshøj/Vanløse ApS på: +45 38 80 98 10 eller broenshoej@lokalbolig.dk