En del af byudviklingen

Tingbjerg er i gang med en gennemgribende byudvikling, hvor fokus er at skabe et naturskønt område med blandede boligtyper med plads til alle. Området kommer til at bære præg af arkitekttoniske og bymæssige kvaliteter og har 5 overordnede spor:

  • Bedre forbindelser til naturen og byen
  • Nye private boliger mellem husene
  • Udvikling af uderum
  • Udvikling af Ruten
  • Nytænkning af de kommunale institutioner

 

Tingbjerg ligger tæt på både by og natur. Efter 10 min. i bil kan du stå midt på Rådhuspladsen. Efter en cykeltur på 3 min. er du ved Utterslev Mose. I Fløjhusene får du natur- og bylivet på én og samme tid.

En by med meget at byde på

Tingbjerg Svømmehal
Er du til maveplaskere, motionscrawl eller babysvømning? Så er Tingbjerg Svømmehal stedet for dig. Svømmehallen er blevet et naturligt samlingspunkt både for unge og voksne, og med et bassin på 25 meter med 5 baner og 1 meter vippe er der rig mulighed for slippe din indre vandhund løs.

 

Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus
Oplevelser er der masser af i Tingbjerg. Især i bibliotek- og kulturhuset, som er direkte forbundet med Tingbjerg Skole. Huset er blevet et kulturelt mødested, hvor der er et folke- og skolebibliotek, et kulturhus, mødelokaler, en café samt en koncert- og teatersal. Alt samlet under et tag. Hold øje med arrangementskalenderen for alle de nye, spændende tiltag og events.

 

Tingbjerg Skole
Når du træder ind i Tingbjerg Skole, bliver du som det første mødt af skolens motto ”Forskellige Sammen”. For skoleleder Marco Damgaard har det været vigtigt at skabe en god traditionel folkeskole med klassiske værdier som demokratisk dannelse og et højt fagligt niveau. Marco Damgaard har de seneste år stået i spidsen for en positiv udvikling, der har kunne mærkes i hverdagen. En vigtig faktor har været den trygge dialog, det positive samarbejde med forældrene og den røde tråd, der er mellem skoleliv og fritidsliv.

 

Tingbjerg Idrætspark
Visionen for Tingbjerg Idrætspark har været at skabe fællesskaber på tværs af aktiviteter, generationer og sociale baggrunde. For udviklerne bag projektet har det betydet meget at kunne give børn og unge en tidlig introduktion til et aktivt fritidsliv og derved også et tilknytningsforhold til lokalsamfundet. Idrætsparken byder på mange forskellige sportsgrene, men især fodbold er yderst populært. Faktisk er det her, at Hvepsene fra Brønshøj Boldklub har hjemmebane.

 

“Der er en rød tråd mellem børnenes skoleliv og deres fritidsliv. De voksne, man møder i skolen, møder man igen i fritiden, og det er både i fritidshjem og ungdomsklub”
– Marco Damgaard

Under åben himmel

Vestvolden
Vestvolden, en del af Københavns Befæstning, blev opført i 1888-1892 og udgør et stort naturareal på 14 km2. Arealet er i dag fredet og strækker sig igennem flere af Københavns forstæder. Mange af de imponerende bygningsværker er bevaret, så der er rig mulighed for at gå på historisk opdagelse i anlægget. Derudover kan du opleve en frodig natur og et stort rekreativt område med en masse spændende naturoplevelser for hele familien.


Utterslev Mose
Står motion og frisk luft på programmet, har du en tur på ca. 7 km lige om hjørnet fra Fløjhusene. Utterslev Mose byder nemlig på fine stier, god natur og masser af plads til både gå-, løbe- og cykelture. Derudover rummer mosen også et fantastisk dyreliv, hvor især et rigt fugleliv kendetegner området. Tæt på søbredden er der endda opsat et fugletårn, der med sin højde på 4,8 meter giver et frit udsyn over området og mosens tre søer.


Bondegården
Mød Pelle hængebugsvin, hunden Luna og mange flere af dyrene på Bondegården ved Tingbjerg Heldagsskole. Her lærer børnene først at muge, fodre, lufte og til sidst at klappe og kæle dyrene. For på Bondegården handler det i høj grad om at give omsorg og at tage fælles ansvar. Det er på mange måder en lege- og læreplads, hvor både sociale og menneskelige egenskaber styrkes.

Vil du høre mere om de nye lejeboliger?

Kontakt os på hello@letsstay.dk eller 53 83 70 90

Book en fremvisning

Kun få boliger tilbage!
Book en personlig fremvisning hos mægler.